Nyheter

RIL Stadionbooking fungerer ikke. Det er mulig at løsningen, som er gammel, er utdatert. Vi jobber med å få en ny på plass så snart som mulig.

22.11.2018
- RIL Hovedstyre

I disse dager sendes medlemsgiro ut fra Rjukan IL. Du betaler medlemskapet på egen giro til Rjukan IL, og hver gruppe sender ut sin treningsavgift.

22.11.2018
- olejonrjukanil

Årets idrettsregistrering er på gamlemåten. Tallene for aktivitet og medlemmer må legges inn manuelt seinest 30. april.
Hovedstyret ber om at det gjøres før helga!

26.04.2018
- RIL Hovedstyre

Vi ønsker å ta vare på personvernet samtidig som vi ønsker å fremstille Håndballsporten og våre utøvere på en god måte.

Derfor trenger vi å vite hvem som synes det er ok, og hvem som synes det ikke er ok å bli fotografert !

27.11.2017
- Rjukan IL - Håndballgruppe

Ny påminnelse! Alle RIL-grupper må nå snarest sende sine komplette medlemsregistre for 2016 og 2017 til Hovedstyret for registrering i den nye medlemsbase.
Sendes: post@rjukanil.no snarest!

24.11.2017
- OJT

Kommunikasjon

Vi ønsker å bli bedre på kommunikasjon, og gjør derfor styrereferater og andre relevante dokumenter tilgjengelig for alle våre medlemmer.

Du finner dette på vår delte dropbox katalog.

.

Kjøring

Rjukan IL Håndballgruppe har gjort et styrevedtak på at hvert lag i løpet av sesongen minimum må kjøre til 2 bortekamper med privatbiler. Til øvrige bortekamper kan det bestilles buss.

Ved bestilling av buss dette koordineres med sportslig leder junior, Kathe A. Bråthen Angen. (Mobil 971 10 487 / E-post kathe.angen@tinn.kommune.no )

RIL Håndballgruppe dekker kjøregodtgjørelse er på kr. 1,50 pr. km. Krav om refusjon av dette sendes kasserer Bente Jørgensen, Sam Eydesgate 157, 3660 Rjukan (bentej@vekstra.no). (Dette skjemaet skal benyttes)