Instruktører

Camilla Aarnes Nilsen. Step/Puls/Styrke. Corebar HIT/Mobility/Strong

Camilla er 43 år og har samboer og har to sønner. Jobber til daglig på Nippon Gases. Utdannelse; master innenfor Food Science fra landbrukshøyskolen på Ås. Camilla har alltid likt å trene og ble bitt av aerobic basillen som 16 åring. Begynte som instruktør på Stathelle i 1994. Har siden da instruert i ulike former for aerobic, step, styrke, spinning, body combat og helsestudio. Har jobbet på Fitness Club Ås, SiAas, Sats Porsgrunn, Oasen Fritid og nå RIL Fitness turn. Er sertifisert instruktør innen aerobic, step og Corebar. Er tilhenger av at treningen skal være effektiv, gøy og relativ enkel å henge med på. 

Malin Lothe Fjellstad. Tabata. Styrketrening

Malin er 23 år og jobber på Kiwi og Europris. Malin har vært deltager i Rjukan FITNESS turn i noen år, og er svært interessert og opptatt av aktivitet, kosthold, bevegelighet og tung styrketrening. Tidligere har hun spilt fotball samt andre lagsporter. I dag instruerer Malin i Tabata, en effektiv intervalltrening som hun liker svært godt samt styrketrening. Er glad i variert og regelmessig trening, og ønsker å ta med den interessen og lidenskapen videre.

Turid Lothe. RåSterk /styrketrening. Tabata

Turid er 50 år og arbeider som Site mgr/CIM (Continues Improvement Manager) på Nouryon, Rjukan. To jenter på 19 og 22 år. 
Er veldig glad i Fitness konseptet og har vært med som deltager på Fitness turn i flere år. Fikk muligheten til å prøve seg som instruktør i 2011 og tok utfordringen. I 2012 ble Turid sertifisert RåSterk instruktør. Er opptatt av at man skal føle at man har trent etter en time. Styrkeøvelser skal gjøre "vondt" mens man holder på, og godt etterpå. Syntes det er viktig at man opplever fremgang i treningen. God musikk er også bra for å yte det lille ekstra.

Marianne Mol Einungbrekke. Pilates.

Marianne bor på Miland og er samboer og mor til to skolegutter. Arbeider som pedagogisk leder i Vesletun barnehage. Som ung drev Marianne med ski, svømming og fotball.  I de siste årene har hun drevet mye med saltrening og vært pilates instruktør. Noe hun liker svært godt.

Lotte Bråthen Granberg

Lotte er siste tilskudd på instruktør stammen og går i 3 klasse på videregående. Hun har trent Fitness i flere år og trives godt med det. Hun liker ulike treningsformer og er opptatt av å holde seg i  form. Er veldig glad i POP piltaes konseptet og vil derfor kjøre det en periode som ny instruktør hos Rjukan IL Fitness turn.

 

 

Margareth Rist. Barneidrett og stevne damer.

Margareth Rist, mamma til Frida og Emma. Margareth har vært aerobic-instruktør i mange år i Rjukan Turngruppe. For tiden er hun instruktør for Nøster 4-8 år (Barneidrett) og Stevne-Damer. Sitter også i styret som nestleder.

 

 

 

 

 

Kalender

Mars
MTOTFLS
26272829123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031